Скринингови прегледи със специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

На 2 юли, събота, в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс” в Димитровград ще се извършват скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната – „Майчин дом”. Прегледите са с предварително записване, като пациентите могат да ползват медицински направления.

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” – за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология, информират от Общината.
Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“.  Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София, с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.
За предварително записване е посочен телефон: 0897079757Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук