Успехи за димитровградски джудистки на две състезания

Международен турнир по джудо „Гладиатор Опен“ се проведе в края на седмицата в Пловдив. Участваха 400 състезатели от 36 клуба от страната и чужбина. Състезателите на Димитровградския клуб бяха 15. Спечелените отличия през деня донесоха 15 място в отборното класиране, информират от Клуба по джудо, самбо и джуджицу.

При възраст 2015-2013 трети места са спечелили, Рая Будакова, Жасмина Миткова и Лиляна Боева.
При възраст 2013-2012 шампион за Димитровград е Виктория Димитрова, а при по-големите – 2010-2011 г. втори в категориите си са Иванина Жекова и Изабел Вълева. В същата възрастова група Пресиян Господинов е загубил репешаж за третото място и остана извън медалите.
На 29 май също в Пловдив е проведен и международният турнир „Бушидо Опен“, с участието на 360 състезатели от 32 клуба. Джудо Димитровград участва с четирима състезатели, спечелили 3 медала – Симона Толчева е втора, Теодора Иванова – трета, Даяна Димитрова също е трета, а Димитър Гочев Гочев губи репешажа за третото място.
На турнира най-силно представени отново са състезателите от Хасково, спечелили отборната титла.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук