Без панаир за празника на Димитровград и тази година

контакти

Панаир с атракции за празника на Димитровград и тази година няма да има, съобщават от общината. Уточнява се, че информацията е в отговор на многобройните запитвания за тази част от празника, свързана с атракциони, заведения, съоръжения за детски забавления, сцена на открито в парк „Марица“. Причини не се посочват, но може да се предположи, че отмяната е свързана с увеличаващите се случаи на коронавирус и опасността от рязко разрастване на заболеваемостта.

Междувременно от РЗИ информират за 13 нови положителни случая на инфекция, регистрирани в област Хасково, през изминалото денонощие. Заразените са от общините Димитровград, Свиленград, Любимец, Хасково и Минерални бани.

21 души са хоспитализирани към момента, в лечебни заведения за болнична помощ. В региона диагностицираните случаи на инфекция от началото на пандемията до момента са 10029. Излекувани са 9099, починали са 675 човека. 298 ваксини са поставени в петъчния дeн, гласи още информацията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук