България в 24 кадъра на булевард „България“ в Димитровград

Под мотото #България могат да се разгледат уникални снимки от познати и непознати места от цялата странаq подредени в изложба на булeвард „България“ в Димитровград. За предстоящия празник на града четирима фотографи се включват в експозицията от 24 фотоса. Те са на Николай Пандев, Чавдар Димитров, Николай Добрев и Тихомир Петков, чиято споделена страст към фотографията се радва на огромен интерес и последователи в социалните мрежи. Изложбата пресъздава майсторски уловената пъстрота и многообразие на Родината ни – архитектура, култура, персонажи…. Показани са забележителности като връх Мусала, храм-паметника „Александър Невски“, крепостта „Букелон“, старопрестолния град Велико Търново, скалната арка до село Тюленово, амфитеатъра в Пловдив и други, запечатали миг от вечността и красотата на страната ни. Фотографиите са своеобразно пътешествие из една различна България. 

В изложбата всеки автори е представен с 6 кадъра, респектиращи с прецизност и чистота. Изключително въздействие предизвикват двете теми в изложбата. Разглеждането от изток на запад запознава с чувства и емоции на хора, умело уловени от талантливите фотографи, а от запад на изток потапя в неповторими пейзажи и сюжети, провокиращи емоции и усещания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук