Приключва първият етап от ремонта на бул. „Раковски“ в Хасково

контакти

Приключва първият етап от ремонта на бул. „Раковски“ в Хасково. В петък асфалтополагащите машини нанасяха последния слой от новата пътна настилка, а от общината казаха, че вечерта движението в този участък ще бъде пуснато. Първият етап от ремонт на „Раковски“ започна в понеделник от източното платно на булеварда, в отсечката между бул. “Съединение“ и ул. „Дунав“. Вторият етап стартира в понеделник, 21 август. Работата започва в 7,30 часа сутринта, по източно платно в отсечката от ул. „Дунав“ до ул. „Ком“.

Създадена е временна организация за движение. Дейностите ще продължават, както и до сега, всеки ден до 16,30 часа.  След този час движението по платното ще бъде възстановявано. На място има сигнализация, патрулират и указват съдействие екипи на сектор КОРЗ и служители на Пътна полиция.

Ремонтът на настилката на бул. „Раковски“ се извършва на пет етапа. След приключване на работата по източното платно на пътната артерия до кръговото кръстовище с ул. “Ком“, ремонтните работи ще продължат по западно платно. Последният етап е обновление на настилката от кръговото кръстовище на бул. „Раковски“ с ул. „Ком“ до края на булеварда, бензиностанция OMV.

Община Хасково поднася своите извинения към всички жители и гости на града, за временното неудобство, заявяват от там.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук