GO GRILL – ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА СКАРА ВЕЧЕ И В ДИМИТРОВГРАД

контакти

[quote]ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ ФАМИЛНА КОМПАНИЯ СЪХРАНЯВА ТРАДИЦИИТЕ НА ГОРНООРЯХОВСКАТА СКАРА[/quote]

Спомняте ли си традиционните заведения от вида скара-бира отпреди двайсетина години? Сигурно с носталгия се сещате за онзи неповторим вкус от „едно време”, за аромата на прясно изпечени кебапчета и кюфтета, който се разнасяше по пазари и квартали… Възродената вкусна българска скара може да се опита вече и в Димитровград. Отскоро това е възможно с доказания бранд GO GRILL – най-успешния български Франчайз, съчетал в себе си традициите и модерното виждане не само към вкуса, но и към вида на храната.

Заведението за бързо хранене се намира в почти идеалния център на града, на метри от „Кауфланд“ и „Енди“, на комуникативно и удобно място. С европейска визия и високи изисквания към чистотата и обслужването, павилионът GO GRILL е подходящо място за бързо хапване или обяд с колеги и приятели. С възможност за съчетаване на покупките от големите вериги или Неделния пазар с вкусна топла скара, GO GRILL допълва по неповторим начин търговската част в центъра на Димитровград.

Винаги прясно изпечените кебапчета, кюфтета, шишчета, кълцана и телешка наденичка се приготвят по стара технология, запазила в себе си магията на българската традиционна кухня. Чисти и свежи продукти, които напомнят за времето, когато барбекюто беше просто скара. Свежо свинско и телешко месо, без изкуствени консерванти, без оцветители или заместители на месо. Освен това, продуктите никога не се замразяват, което гарантира 100 % свежест. Хлебчетата се пекат на място в специална фурна – винаги пресни, пухкави и меки, прекрасно допълнение към вкусната скара и традиционните салати, които също се предлагат в обекта. А какво е скарата без бира? Естествено, в горещите летни дни може да „полеете” вкусната храна със студена наливна бира на много добра цена.

Опитайте и споделете с приятели!

ТРАДИЦИИ

Официалният вестник на Европейския съюз публикува решението за регистрация на първото българско географско означение в Европа. Това е прочутият Горнооряховски суджук. По този начин България се нареди сред страните в Европа, притежаващи защитени географски означения на континента. Лидери по брой регистрации в това отношение са Франция, Италия, Испания, казват от GO GRILL. И допълват, че амбицията за изграждане на национална верига обекти за бързо хранене е подкрепена от дългогодишен опит в областта, нова визия, високо качество, бързина и достъпни цени.

GO GRILL е трето поколение фамилна компания, успяла да съхрани традициите на Горнооряховската скара. Регионът има дълбоки традиции в месопреработвателния бранш. Той не случайно е първият и единствен, вписан в европейския регистър на защитените наименования за произход.

Всичко за представянето на бранда в Димитровград може да намерите на следния линк във Фейсбук. Харесайте страницата, станете приятели на родната марка за вкусна и здравословна хранаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук