„FUN НАВЪН“ – парти за децата в Димитровград

„FUN НАВЪН“ e темата на партито за децата, част от програмата за празника на Димитровград. Тържеството ще се състои в неделната утрин на 1 септември, когато централната алея „България“ ще се превърне в място за изработване на празнични артикули, рисунки, песни, танци и разбира се – торта.

На рожден ден като на рожден ден. От 10.30 часа на централната алея ще заработят работилнички за различни празнични артикули, които децата сами ще могат да изработят.

Ще има ателие за „FUN рамка“, в което ще се майсторят рамки за снимки от щастливия повод. В работилничка „Хавай“ малчуганите ще си правят празнични гирлянди, а в други ще сътворяват празнични конфети и торбички, за да бъде пъстър и весел празникът.

Ще има и така любимите на децата рисунки върху лица или по-популярни като фейсарт, а за най-малките е предвиден уютен кът за оцветяване. На сцената, пък, талантите от „Галаксико“ ще пресъздадат популярни приказни персонажи с много настроение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук