EVN СЪС СЪВЕТИ КЪМ ОТПУСКАРИТЕ

Полезна информация и съвети към клиентите си, които са на почивка или отсъстват от дома си за по-дълго време, предоставя EVN:

  • Изключете всички електроуреди, които не е необходимо да работят във ваше отсъствие. Уреди като СОТ, хладилник или фризер, които не винаги е подходящо да се изключват, ще продължат да консумират електроенергия.
  • Изключете от щепсела уреди като телевизор, аудио-уредба и монитор, защото и в режим на stand-by те ще продължат да консумират електроенергия. Електроуредите, които са в режим stand-by, трябва да се оставят включени само при необходимост.
  • Уверете се, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от вашата елинсталация.
  • Запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.
  • Ако във ваше отсъствие няма достъп до вашия електромер, можете да заявите посещение на отчетник на денонощен телефон 0700 1 7777 в удобно време.

EVN, с цел навременна информираност, съветва още клиентите да заявят безплатните SMS и имейл услуги на дружеството за информация относно просрочени задължения и информация за стойността на фактурата. Заявката на услугите се извършва по имейл, поща или чрез посещение в офис на компанията. Друга безплатна възможност за проверка на сметка и плащане от България и от чужбина става чрез системата „EVN Онлайн плюс“.

olea-625-50 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук