EVN НА КРАК ПО ВЕЛИКДЕН

Общо 76 екипа на EVN са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на елзахранването в почивните дни по Великден. Дружеството е осигурило хора и техника, които ще предприемат мерки за отстраняване на евентуални повреди в Югоизточна България, съобщават оттам.

Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

Дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат подхващани само в краен случай при необходимост, с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 11 април, за периода от 09:00 до 13:00 часа, ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България. На официалните почивни дни 10, 12 и 13 април касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

ЕVN напомня, че денонощно на разположение на клиентите е и системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук