EVN КАНИ СТАЖАНТИ – НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ В АВСТРИЯ

EVN Младежи с бъдеще
контакти

За осма поредна година EVN България ще проведе стажантска програмаМладежи с бъдеще“. Тя дава възможност за придобиване на реален практически опит в дружеството, обясняват от EVN.

Стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа, най-успешно представилите се ще имат шанс да бъдат назначени на постоянна длъжност или да получат покана за посещение на централата на EVN в Австрия, казват още от компанията.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, съответстващи на техния интерес и предпочитания. Тя е с продължителност три месеца – юли, август и септември 2013 г. Местата на провеждане на стажовете включват централните отдели в Пловдив и клиентските офиси в Югоизточна България, в зависимост от позициите.

Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: да са студенти трети или по-горен курс от техническа или икономическа специалност, да владеят английски или немски език, да притежават добра компютърна грамотност, да са мотивирани и да имат желание да придобиват и развиват своите умения. Документи се приемат до 30 април 2013 г. на електронен адрес: [email protected].

„Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 г. В периода 2006 – 2012 г. в нея са участвали 218 студенти, а общият брой на кандидатите е над 2000. 



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук