DIMITROVGRAD – BULGARIA С ЛОБИ В МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ

контакти

[quote]9200 БЛАГОДАРЯТ НА СЪВЕТНИК ЗА ДОВЕРИЕТО[/quote]

Лоби в местния парламент ще има Фейсбук групата Dimitrovgrad Bulgaria, похвалиха се оттам. Неин представител ще бъде общинският съветник и председател на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и средства за масова информация” – Гроздан Грозев.

Pazar-praznikСлед няколко срещи и разговори, той се съгласи да застане зад всяка разумна и осъществима идея, родена в групата. Най-оригиналните и най-практични от тях ще бъдат оформени като предложения и представени за одобрение от Общинския съвет.

От името на екипа благодарим на г-н Грозев за гласуваното доверие, коментират от екипа на Dimitrovgrad Bulgaria.

Броят на потребителите в групата се увеличава, като към момента те са 9200. Призивът е всички, които имат идеи за развитието, да ги споделят на страницата й.

Администраторите изразяват радостта си, че в Димитровград има представители на местната власт, които се стараят да чуят гласа на гражданите, използвайки присъщите за днешно време информационни технологии.

Гроздан Грозев /на снимката вдясно/Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук