99 ЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ ПМГ ПОЛУЧИХА ДИПЛОМИ

контакти

99 зрелостници от ПМГ „Иван Вазов“ взеха дипломи за успешно завършване на средно образование. Първенци на випуска станаха Магдалена Жекова, получила оценка 5,99. След нея се нареждат Златина Манова /5,98/ и Богдан Ненчев /5,97/.

Церемонията по връчването традиционно се състоя на подготвена сцена в началото на бул. „България“. Започна с посрещане на зрелостниците и заемане на местата. Последва посрещане на трикольора и знамето на училището, под звуците на химна.

Ние сме едно от най-успешните училища в областта. Успехите се превръщат в традиция за нас. През последните години го доказваме с реализираните от нас проекти и други инициативи. Неслучайно даваме дипломите на Еньовден – най-силният ден в годината, подвластен на два сезона. Това каза директорката на училището Илияна Славова. В дълго и пространно слово тя отправи морални и нравствени поучения към завършващите. След нея последваха думи на учители, родители и зрелостници. Тържеството уважиха много педагози, свързани с училището през годините. За музикалното оформление се погрижиха музикантите от Забавно-духов оркестър Димитровград и солистката Ванина Костова. Церемонията завърши с официален коктейл.

Вижте повече на страницата ни във Фейсбук.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Много хубава публикация, но имате грешка в данните – Магдалена Жекова е с успех 5.99 . Жалко, че репортерите, отразили събитието и написали тази статия, не са били внимателни и изцяло отдадени на това, което вършат.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук