9 900 кутии с цигари в заготовки за врати откриха на Капитан Андреево (видео)

контакти

9900 кутии с контрабандни цигари, укрити в заготовки за врати, са открити на митнически пункт Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщават от Агенция Митници.

Влекач с полуремарке с турска регистрация пристига на митническия пункт на 17 април. Турският шофьор представя редовни документи за превозваната групажна стока от Турция за Франция. По метода „анализ на риска“ превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, включително с рентгенова апаратура.  При последвалия физически контрол, след разопаковането на 18 кашона със заготовки за врати, под шперплат на външна облицовка, захваната за дървена рамка, са открити  9 900 кутии цигари с турски акцизен бандерол.

Тютюневите изделия, на стойност 63 736 лева, са задържани. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор, под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук