ВОЛЯ: 8 ЗА НС ОТ БСП – ДИМИТРОВГРАД, ШЕФЪТ – ВТОРИ В ЛИСТАТА

Конференция - Димитровград
контакти

Второ място в листата за народни представители от Хасковския многомандатен избирателен район да се даде на председателя Димитър Петров, решиха на конференция социалистите от Димитровград. Това представителите на организацията в областния съвет твърдо трябва да отстояват. Седем други кандидати номинира още форумът, но техните места не са уточнени. В залата на ДТ „Апостол Карамитев“ воля в съботния ден изразиха 118 от 142 представителя на основни партийни организации. С предложения пък от 52 ОПО в общината, са излезли 39. От тях най-много – 33 дават глас за Петров.

Да направят всичко по силите си за спечелване на изборите на 12 май и да изпълнят конкретните ангажименти, поети от националното ръководство на партията след това, обещаха пред себе си димитровградските социалисти. В началото на конференцията те приеха и 11 нови членове от всички възрасти в общинската партийна организация. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук