8 задържани за притежание на дрога

Седем мъже и жена са били доведени в управленията в Хасково, Харманли и Димитровград за държане на дрога. Те са заловени при специализирана операция по линия на съхранението и разпространението на наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В управлението на областния град са били мъже на 37, 16, 35 години, както и 27-годишна. В дома на жената са открити 10 грама канабис, 19 грама кристал за пушене и електронна везна.

Младежът е бил заловен с грам бяло кристално вещество около местно училище. 37-годишният е проверен с мотопеда си, в чиято кухина до кормилото са намерени 10 грама бяло вещество, а в последвала проверка в дома му – още грам марихуана, грендер и електронна везна. С грам кристал за пушене е заловен мъжът на 35 години.

В управлението в Харманли са били двама на 23 и 38 години, в чийто дрехи са открити общо 3 грама канабис.

Димитровградските криминалисти също са установили двама с дрога. В мъжете на 20 и 46 години е установена общо 11,9 грама марихуана и 10 саморъчно свити цигари от същия наркотик.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук