70 години от създаването си чества „Неохим“

70 години от създаването си чества „Неохим” АД. Той е наследник на Химическия комбинат в Димитровград, стартирал производствената си дейност на 5 ноември 1951 г.

Първоначално в предприятието се произвеждат азотни и фосфорни торове. Впоследствие са направени разширения, реконструкции и модернизации на производствените мощности.

Поздрав към служителите по повод годишнината отправи изпълнителният директор на „Неохим“ Димитър Димитров, който пожелава на всички здраве, успехи, лично щастие и благополучие.

Димитър Димитров

И до днес компанията продължава да работи и да се развива. Всичко това се дължи и на Вашите усилия! Искам да изразя и своята благодарност към всеки от Вас затова, че влагате в работата си не само професионализъм, но и сърцето си, отстоявайки лидерските позиции на дружеството на българския пазар за минерални торове!, казва в поздравлението си изпълнителният директор.

Водеща снимка, архив: neochim.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук