7 медала за състезатели на „Джудо“ – Димитровград от два международни турнира

контакти

Седем медала спечелиха състезатели на „Джудо“ – Димитровград от два международни турнира, провели се в София и Одрин. Медалите са два сребърни и пет бронзови.

На 12 и 13 ноември в София се проведе турнир по джудо Олимпия Опън. Повече от 800 джудисти от пет страни участваха в него. „Джудо“ – Димитровград бе представен от 15 състезателя, които проведоха много оспорвани срещи. За Димитровград втори места спечелиха Ивайла Димитрова и Жасмина Миткова. Трети са Денис Бакалов, Изабела Вълева и Александра Димитрова. В репешежните срещи битките за трето място изгубиха Никол Колева, Радина Димитрова, Иванина Жекова, Кристиян Делчев, като останаха пети.

На 14 ноември в Одрин се проведе турнира по джудо Одрин Опън. В него участваха представители от България, Турция, Румъния, Гърция, Узбекистан, Русия, Туркменистан, Украйна, Азербайджан. Димитровград се представи с трима състезатели. Ивайла Димитрова е пета в категорията си, а Денис Бакалов и Иванина Жекова са трети.

На състезателите им предстои изява в открития турнир на „Локомотив“ – София по джудо на 26 и 27 ноември в София, където ще участват както при малките, така и при по-големите.

За допълнителни снимки и информация на страницата във Фейсбук – „Джудо, Самбо, Джу-джицу Димитровград“Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук