7-годишната Михаела от Димитровград спешно се нуждае от помощ

Спешна дарителска кампания с мотото „Бъдеще за Михаела” стартира семейството на 7-годишно момиченце от Димитровград, чийто живот вече 6 години е почти непрекъснато борба. За здраве.

За този период детето и родителите му преминават през ужаса на диагнозата Невробластом – първоначално и впоследствие – Сарком на Юинг, 4 операции, над 60 химиотерапии и 3-месечна протон терапия в Германия. Уви, в първия работен ден на тази година, при поредната химиотерапия в Детската онкохематология на УМБАЛ „Свети Георги”- Пловдив, става ясно, че тя вече не действа.

Според лекарите, единственият шанс за Мишето е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага в Америка и Япония. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса и са непосилно скъпи за всяко българско семейство. Цената на един флакон е 15 000 евро! Михаела се нуждае от 6 курса имунотерапия, през период от 20 дни, като цената за всеки е по 60 000 евро! Нужни са 24 флакона, като за 6-те курса са необходими … 360 000 евро. Първият курс трябва да започне в началото на февруари!

Лекарството вече е било прилагано от лекарите тук и малкият Димитър, за който отново добрите хора събраха средства, е в трайна ремисия!

Семейството и близките на Михаела се надяват, че чудото ще се случи и за тях! И молят спешно за помощ! Можете да ги подкрепите в Helpkarma и кампанията „Бъдеще за Михаела“ и чрез

Дарителска сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова АнгеловаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук