60 ОТ „НЕО ТИТАН” МОБИЛИЗИРАНИ В БУРЯТА, БЪРЗА РЕАКЦИЯ СЛЕД СТИХИЯТА

контакти

Повече от 60 работника от „Нео Титан” са били мобилизирани снощи, след бурята, връхлетяла Димитровград. Наред с екипите на пожарна и полиция още след 21:00 часа те са се включили в отстраняването на паднали дървета, клони, храсти, ламарини…В нелеката обстановка своята работа свършиха също екипи на Общинско предприятие „Благоустрояване”, предоставили допълнителна техника. Работата им е продължила до малките часове на следващия ден. Чавдаров осигури транспорт за извозване на работниците, съобщи управителят на „Нео Титан” Атанас Стефанов.

Граждани похвалиха работата на институциите, като много от тях също се заеха да разчистват. Мнозина очевидци на първите моменти след стихията коментираха, че ситуацията на места е била критична. Пътища и пешеходни зони са били запушени от отломки и дървета. Екипите обаче са направили всичко възможно да се справят колкото се може по-бързо с проблемите в най-критичните точки.

Сутринта по всички места на града имаше почистващи от „Нео Титан”. Към момента работата им продължава, като включени са над 100 човека. По думите на Атанас Стефанов до утре ситуацията в Димитровград ще се нормализира, като работата по отстраняване на отломки ще продължи до края на седмицата. Стефанов не се ангажира с категорично мнение, като каза, че предстои да направи оценка на ситуацията.

akauntmaya_design_300x100

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук