6 ОТКУПКИ В ПЪРВИЯ ЧАС НА ВЕЛИКДЕНСКАТА ИЗЛОЖБА

Великденска изложба
контакти

6 откупки бяха реализирани в първия час, след откриването на Великденската изложба в Клуба на дейците на културата /КДК/. Сред тях – сувенири, бижута, пана. 22 творци показват живопис, графика, пастел, дърворезба, пластика…Събитието се радва на голям интерес в зала „Асен Крайшников“. Изложбата преминава под формата на базар. Ще бъде отворена до 17 май. Желаещите могат да минат да разгледат експонатите, както и да си закупят от тях. Продават се на великденски цени, каза секретарят на КДК Анелия Радева.

Великденските изложби се организират от 1998 г. в клуба. Паралелна проява е провеждането на Коледни прояви. Събитието снощи бе свързано и с отбелязването на 50-годишнината на КДК.

Изложбата откри кметът Иво Димов. Той пожела здраве и творчески успехи на авторите. Творецът Гроздан Грозев каза, че най-големият дар е, когато се създава нещо ново. На изложбата бе и водачът на хасковската листа на БСП Драгомир Стойнев, който дойде тук, след откриване на информационния център на Коалиция за България. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук