500 МЕНТЕТА КОНФИСКУВАНИ НА НЕДЕЛНИЯ ПАЗАР, КРАДЦИ СПИПАНИ В ХАРМАНЛИ И ХАСКОВО  

контакти

Поредни количества облекла, имитации на известни марки конфискува полицията от Неделния пазар в Димитровград. При проверка в петък у търговец от Нова Загора са засечени 352 броя стоки с обозначенията на защитена марка. Действието се повтаря и в неделя. Потърпевша този път е 20 годишна софиянка, в чийто павилион са изброени 142 ментета. По двата случая са образувани досъдебни производства, съобщават от полицията.

Друга информация оттам е задържането, след активни издирвателни действия, на крадец на дамски чанти. За месец в актива си 25 годишният момък от Хасково успял да се сдобие с 525 лева, 3 мобилни телефона и куп дамски принадлежности. Плачкосал ги в различни помещения на МБАЛ Хасково, в които прониквал през незатворени прозорци. Образувани по случая са досъдебно производство и полицейски преписки.

Нещастието да бъде разкрит имал и харманлийски крадец, преджобил чужденец. На доверчивата жертва, след запознанство, той предложил за нощувка дома си, после обрал валутата и мобилния й телефон. 29-годишният извършител е познат на полицията и от други случаи, уточняват оттам.

office2 ban

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук