500 ЛВ НАЕМ БРОЯТ ЗА НОВИТЕ СВЕТОФАРИ. МЕСЕЧНО

контакти

[quote]20 000 ЛВ – ЦЕНАТА НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКТ. ПРИ ПОКУПКА ПРИСПАДАТ ПЛАТЕНИТЕ СУМИ[/quote]

500 лв месечно ще струват новите светофари на кръстовището при връзката на бул. „Георги Раковски“ с ул. „Иван Вазов“ в Димитровград. Имаше варианти направо да се закупят или да се вземат под наем. Предпочетен е вариантът под наем, съобщи кметът на общината Иво Димов.

Времето, през което ще се ползват осветителнте уредби, е до прключване на ремонтите по Водния цикъл и Кръговото около Водната кула. Изчисленията сочат, че периодът ще обхване седем месеца, по предварителни очаквания, за които ще трябва да бъдат заплатени 3500 лв. Има вариант след това общината да реши да остави светофарите за постоянно. Тогава те ще бъдат закупени, но платените от наемите суми ще бъдат приспаднати. Целият пакет, изграден от три основни тела, струва 20 хил. лв., уточни градоначалникът.

Междувременно, днес сфветофарите се монтираха от работниците. На място се изясни, че в рамките на днешния ден инсталациите ще бъдат готови за пускане в експлоатация. От понеделник, ако всичко е нормално, ще заработят.

Допреди няколко дни имаше друг тип светофари. Оказа се обаче, че при тях се получават проблеми със захранването, а и светлината им бе слаба. Това наложи подмяната им със стандартни. 

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu [/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук