5 СЕМЕЙСТВА РЕШАВАТ РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ, ЧАКАТ И ДРУГИ

репродуктивни проблеми
контакти

Пет семейства с репродуктивни проблеми са изявили желание да участват в проект на клиника „Малинов“ – София. Той стартира на 18 март, под надслов: „Хиляда деца за България“. Ще се изпълнява до края на годината. Това ще даде възможност на други желаещи от общината да се включат в него, съобщи Галина Пенева, главен експерт в отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми“ в общината.

В проекта участват двойки, имащи желание да кандидатстват за финансиране по Фонд асиситирана репродукция и Националната здравноосигуритена каса /НЗОК/. Условието е жената да не е навършила 43 години, както и да не е ползвала финансиране по посочения фонд. Повече информация – на тел. 02/965 57 11.

Клиника „Малинов“  е специализирана болница за активно лечение по гинекология и асистирана репродукция. Там пациентите получават затворен цикъл от здравни услуги – диагностика и оперативно лечение, ин витро лаборатория, репродуктивна имунология и генетични изследвания. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук