3670 лева за инструменти на талантливи деца са събрани от Haskovo Rock

В очакване на D-TOWN DOMINANT ROCK в Димитровград

контакти

3670,84 лева са осигурени от благотворителната инициатива „Купи тениска подари мечта“, проведена по време на Haskovo Rock 2019. С тези пари ще бъдат закупени лични инструменти на талантливи деца – музиканти  от Хасково, които нямат възможност да направят това сами, съобщават от Общината в областния град.

Средствата се оставяха в кутии, които бяха отворени днес пред журналисти от представители на музикалните среди и институции. Те са събрани от продажбата на 333 тениски с логото на Рок феста. Към тях бяха прибавени 70 лева, събрани от пластмасови капачки от децата от хасковските детски градини.

Миналата година кампанията се проведе за първи път. Тогава бяха закупени инструменти и професионален микрофон на четири деца от музикални школи в Хасково. 

Все още има 17 тениски от Рок феста, които могат да бъдат закупени от утре в Туристически информационен център – Хасково. Средствата от продажбата ще бъдат прибавени към сумата за закупуване на музикални инструменти.

Припомняме, същевременно, че D-TOWN DOMINANT ROCK ще се проведе на 6 юли вечерта в парк „Марица“ в ДимитровградПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук