350 ПЕНСИОНЕРИ ОТ ДИМИТРОВГРАД – НА ГОСТИ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

350 пенсионери от община Димитровград ще посетят Народното събрание и по всяка вероятност ще се срещнат с председателя му Цецка Цачева. Пътуването до столицата е осигурено за членове и техни приятели от града и селата.

В момента тече организация за посещението в парламента. Засега то е планувано на 22, 23 и 29 април, на групи. От дълго време възрастните хора имаха желание да го осъществят. Сега това ще стане възможно, с подкрепата на кмета Иво Димов, информира Валентина Райкова, отговорник за работата с клубовете от третата възраст, хора в неравностойно положение и специални потребности.

Междувременно, днес дръвчета засаждаха членовете на пенсионерски клуб „Национален бригадирски щаб“. Те са осигурени от градоначалника, като такива има за всички клубове на територията на общината. Дворовете им се засаждат с бор, кедър и червен дъб. На много места акцията, вече, беше осъществена, придружена с почистване и окопаване на градинките и прилежащите пространства от възрастните хора.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук