30 училища, организации и предприемачи участват в Коледния базар на областния управител

Откриват инициативата „За повече деца в България“ на 13 декември

контакти

Над 30 училища, клубове, организации и частни предприемачи заявиха участие в  Коледния благотворителен базар на областния управител на Хасково и фондация „Искам бебе“. Тази година каузата на благотворителната инициатива е: „За повече деца в България“, съобщават от Областна администрация.

Дарителската акция ще подпомогне семейства от Хасковска област с репродуктивни проблеми. Раждаемостта е социален, икономически и културен проблем. За него трябва да се говори открито и да се предприемат адекватни мерки за преодоляване на негативната демографска тенденция. Затова всички заедно трябва да обединим усилията си и с много любов да подкрепим каузата „За повече деца в България“, призова областният управител Станислав Дечев.

Благотворителният базар ще бъде открит на 13 декември, от 11 часа. На него са поканени да присъстват всички хора, които искат да дадат своя дан за раждането на поне още едно бебе в Хасковска област. Базарът ще продължи до 15 декември. В продължение на 3 дни вратите на държавната администрация ще са отворени за всеки, който иска да се включи в базара. На повече от 30 щанда ще бъдат изложени коледни сувенири, картички, рисунки, снимки от клуба по фотография в Хасково, коледни сладки и много други продукти.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук