28 кг луканки задигнали трима от кола

Трима младежи задигнали 28 кг луканки от паркирана в жилищен комплекс „Орфей“ в Хасково Тойота. Кражбата става преди два дни, когато посочените – на 29, 18 и 17 години, проникнали в колата, информира в бюлетина си Областната дирекция на МВР.

За посегателството става ясно, след като преди часове криминалисти проверили жилище в същия хасковски квартал, собственост на 29-годишния. При работата с него е установено, че е участвал в кражбата на луканките.

В апартамента е открито и грам бяло кристално вещество, подлежащо на експертиза. Междувременно, мезетата са върнати на собственика си с протокол.

Проверката е част от акция по противодействие на разпространението на наркотични вещества, поясняват от пресслужбата на полицията.

В управлението в Димитровград пренощувал 48-годишен, проверен в местно казино. В дрехите му е открита цигара с марихуана.

Третата проверка е в Симеоновград на 39-годишен. Мъжът, от село Черногорово, е обискиран на ул. „Цар Асен“. В него е намерен грам метаамфетамин.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук