250 000 НОВИ БЕЗРАБОТНИ ПРЕДРИЧА БОЙКО БОРИСОВ

250 000 нови безработни до края на мандата предрича лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Прогнозата бившият премиер направи на семинар „Младите и политиката” в Хасково, събрал младежи, освен от региона, от областите Пловдив, Кърджали и Стара Загора.

Според Борисов Планът „Орешарски” ще вкара държавата във финансова катастрофа, заради предвидените в него заеми. За колегата си премиер пък каза, че е в изолация от света. Нито е ходил някъде другаде, освен един път в Китай, нито световните лидери идват у нас, илюстрира положението първият в ГЕРБ. Според него и в страната ситуацията не е завидна. Върлувала нова политическа болест – делюзия, от която са засегнати БСП, ДПС и Атака. Симтоматиката личала още от първите евроизбори. Характерно за болестта е, че желаното се представя за действително, описа проявлението и Борисов. Пред участниците във форума той засегна също темата за съкращения в държавната администрация, нелогичните отношения в управляващите партии, назначаването на компрометирани хора.

В Хасково лидерът на ГЕРБ дойде със заместника си Цветан Цветанов и част от бившите министри. Преди да си тръгне Бойко Борисов обеща всеки уикенд да е на среща с някоя от партийните структури по места.

Гръцки маслини и зехтин на едро от АНТЕК ГРУП: 0988/ 900 829Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук