250 ТАНЦА ДОНЕСОХА 53 КУПИ НА „ГАЛАКСИКО“

контакти

250 танца донесоха 53 купи на изпълнителите от „Галаксико“. От тях 47 са малките купи, 5 гранд при и голяма купа. Спечелиха ги на международното състезание „Вълшебен свят“, провело се от 14 до 16 юни в Хасково. Това каза хореографът Тихомир Митев. Той съобщи за още поредица специални награди. Танцовият център получи възможност за безплатна регистрация на фестивал, който ще се проведе догодина във Венеция. На Ясмин Кирилова, обявена за най-добър изпълнител, организаторите от италианския град покриват финансово престоя.

Утре трима солисти от „Галаксико“ – Ясмин Кирилова, Георги Каменов и Александра Драгова,  заминават за Варна. Там в летния театър ще участват в международен балетен конкурс. Ние сме единствените, които са поканени от България, похвали се Тихомир Митев. Поканен съм да правя мастер клас в рамките на конкурса във Варна, каза още той.  Акцентира върху това, че престижно международно жури ще оценява изпълненията. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук