235 000 бюлетини пристигнаха в Хасково. Ускорено издават лични документи преди изборите

235 000 броя хартиени бюлетини, предназначени за предстоящите на 4 април 2021 г. избори за народни представители, пристигнаха днес в Областна администрация – Хасково, съобщават оттам.

Бюлетините ще бъдат раздадени на общинските администрации по график през следващата седмица. Дотогава те ще бъдат съхранявани в специално помещение в сградата на Областна администрация Хасково. То ще бъде запечатано от упълномощени представители на Районната избирателна комисия (РИК) – Хасково и ще бъде под 24-часова охрана от служители на Областната дирекция  на МВР – Хасково.

От Дирекцията съобщават същевременно, че звената „Български документи за самоличност” при МВР –  Хасково ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите за Народно събрание. Допълнителни подробности – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук