200 от региона се включват в протест на КНСБ, за по-високи заплати

Над 200 човека от област Хасково се очаква да се включат в националния протест на КНСБ, под мотото: „Работеща България иска по-високи заплати“, съобщават от Регионалния съвет на Конфедерацията. Той ще се проведе на 27 октомври, под формата на шествие в София. То ще тръгне в 11:30 часа от площад „Свети Александър Невски“ и ще премине през две спирки – Министерски съвет и централата на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Темата бе дискутирана на заседание на Регионалния стачен комитет, част от Регионалния съвет на КНСБ в Хасково, с председател Иван Казаков. На него се обсъди подготовката и участието на работещите от областта на националния протест. Бе изяснено, че заявка да се включат изявяват всички браншове в региона, а за желаещите са осигурени автобуси, които ще тръгнат от Хасково, Димитровград и Харманли.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук