200 лева дари на МБАЛ „Света Екатерина“ 87-годишна пенсионирана учителка

200 лева дари наскоро на димитровградската МБАЛ „Света Екатерина“ 87-годишната пенсионирана учителка Мария Георгиева.

Средствата тя отделила за свои лични планирани разходи, но решила, че след време пак ще ги събере и може да ги даде сега за добра кауза.

Откликнах на призива да се помогне на българските медици и го направих за болницата в Димитровград. Дарението ми е с обич, желание и от сърце, за грижите, които полагат винаги медицинските работници към страдащите. С благодарност им пожелавам здраве, както и на всички хора, да имат надежда и вяра за справяне с надвисналите тежнения, споделя дарителката.

От дълги години Мария Георгиева е ръководител на вокална група „Българка“ към читалище „Култура 2002“ – Димитровград и е инициатор на ред прояви за различни празници.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. И какво ще стане ако дариш анонимно?
    Или както се казва в „От Матея свето Евангелие“: „И тъй, кога правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерците по синагоги и по улици, за да ги хвалят човеците… А ти, кога правиш милостиня, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, та милостинята ти да бъде скришом; и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве.“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук