200-годишнината на Шандор Петьофи почитат с изложба в димитровградската библиотека

ГБ „Пеньо Пенев“ е номинирана за годишната награда „Библиотека на годината“

контакти

200-годишнината от рождението на унгарския поет и революционер Шандор Петьофи почита с изложба Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград.

Във фоайето й може да посетите и разгледате изложба на най-добрите скици от конкурса за графити-стенопис, по повод годишнината. Конкурсът е проведен съвместно от Институт „Лист“ – София, „Графити Тур“- София и Основно училище „Шандор Петьофи“ – Хасково. Експозицията ще остане за посещение до 22 май.

Междувременно стана ясно, че Градска библиотека „Пеньо Пенев” е номинирана за годишната награда „Библиотека на годината“ на Българската библиотечно-информационна асоциация. Наградата се присъжда ежегодно за високи постижения в реализацията на мисията на библиотеките и принос за издигането на авторитета им.

Приемаме с радост номинацията, защото тя е висока оценка за нашия труд и последователни усилия да привличаме читатели, да внедряване нови и иновативни услуги, да бъдем новатори в реализирането на проекти с висока обществена и професионална необходимост и да утвърждаваме значимостта в обществото на Градска библиотека „Пеньо Пенев“, коментират оттам.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук