20 години на сцена „Много шум за нищо“

Театър „Българска армия“ и ОДТ „Апостол Карамитев“ канят на спектакъла-история „Много шум за нищо“. Той ще се състои на 19 март, от 19:00 часа, в салона на театъра в Димитровград.

В днешно време, когато всеки търси „актуалност” и не е много модерно да поглеждаме назад, когато рекламните пана привличат с: „Първи в света”, „За пръв път в България”…, в театралният афиш на Театър „Българска Армия” ще прочетете: „20 години „Много шум за нищо”.

През декември 1997 г. режисьорът Красимир Спасов и трупата на Театър „Българска Армия” поставят началото на тази двадесетгодишна история – без прецедент в България, която по-късно се превръща и в част от историята на самия театър. През годините над 250 000 зрители са се смели до сълзи, аплодирали и любували на майсторството на няколко звездни актьорски поколения.

Допълнителна информация за спектакъла, четете на Фейсбук страницата на ОДТ „Апостол Карамитев“ – тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук