2 млн. лева за водата на Хасково. Дечев – областен управител, Станков се закле в Парламента

Делян Добрев – председател на Комисията по енергетика

контакти

На днешното и първо заседание на новия Министерски съвет се взе решение да бъдат отпуснати близо 2 млн. лева на Община Хасково за решаване на проблема с водоснабдяването. Това заяви депутатът Делян Добрев, обяснявайки, че със средствата ще се направят нови осем сондажа за питейна вода.

Малко по-рано народните представители утвърдиха състава на парламентарната Комисия по енергетика. Неин председател ще е Делян Добрев от парламентарната група на ГЕРБ. Заместници ще са Валентин Николов от ГЕРБ и Таско Ерменков от БСП.

Междувременно, директорът на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково д-р Георги Станков положи клетва в Народното събрание като депутат от ГЕРБ. Станков отива на мястото на Станислав Дечев, който бе назначен днес от правителството за областен управител на Хасково. Дечев сменя на поста инж. Минко Ангелов, назначен от служебния кабинет.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук