2 златни 4 сребърни и бронзов медал за състезатели на „Комбат спорт“ от турнир по ММА

Предложиха на боец от Димитровград да направи професионален дебют тази есен

Седем медала – 2 златни, 4 сребърни и бронзов, завоюваха състезатели на спортен клуб по ММА „Комбат спорт“ – Димитровград. С отличията те се окичиха на републикански турнир по MMA, провел се в София на 13 май.

Срещите бяха оспорвани, а противниците много добри. Васил Ангелов зае 1 място. Първенец е и Богомил Колаков в дисциплина „Сан Да“. Втори места заеха Теодор Филипов, Александър Христов, Анхел-Рос Тодоров  /в дисциплина „Сан Да“/, Богомил Колаков. Митко Иванов е трети. Александър Христов бе на косъм от победата, но след много оспорван финал, загуби по точки, не без помощта и на съдиите, съобщават от клуба.

Васил Ангелов беше оценен високо от организаторите и получи предложение тази есен да направи дебют в професионалния MMA и да се включи в известна професионална ММА лига.

Всички момчета се представиха достойно и съм доволен. Чака ни обаче още много труд по надграждане на състезателните навици, коментира председателят на „Комбат спорт“ Павел Димитров.

От клуба съобщиха още, че на 28 май ще започне международен турнир по MMA, който ще се проведе в град Зренянин, Сърбия. Представителите се най-достойно бойци в София ще заминат за Сърбия, за да представят България на турнира.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук