2 години и 10 месеца затвор за авер, кълцал ухото на приятел по чашка

контакти

Лишаване от свобода за срок от 2 години и 10 месеца, при първоначално „строг“ режим, наложи, след споразумение, Районен съд – Димитровград на подсъдим за нанасяне на средна телесна повреда на свой приятел.

Подсъдимият – с основно образование, безработен, осъждан, се е признал за виновен за това, че на 14 срещу 15 януари 2022 г. в апартамент в Димитровград причинил частична ампутация на дясната ушна мида на авера си. Той трябва да плати и разноските по делото, в размер на 1916 лева. От наложеното му наказание ще бъде приспаднато времето, през което е бил задържан.

Припомняме, че на 19 януари миналата година Прокуратурата в Димитровград повдигна обвинение на 57-годишния К. М., стар познайник на полицията, за нанасяне на средна телесна повреда.

На 17-и по обяд в управлението е подаден сигнал от 56-годишен, който заявил, че на 15-и посетил жилището на задържания на булевард „Раковски“. Двамата се почерпили и насилникът поискал тъжителят да му даде нотариален акт за наследствен апартамент. Когато той не се съгласил, го наръгал с нож в дясното бедро и му отрязал част от ушната мида. Впоследствие го удрял с бухалка. Скандалът възникнал след голямо количество изпит алкохол и спор за дължана дребна сума пари. Пострадалият напуснал дома на К. М. и бил подаден сигнал в полицията.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук