19 доброволци с признание от Община Димитровград

Включили се в борбата с коронавируса по време на извънредното положение

контакти

Благодарност към доброволците, които се включиха в борбата с коронавируса по време на извънредното положение, отправи кметът на Димитровград Иво Димов. Грамоти получиха 19 човека от различни възрасти и професии, които бяха част от полевата работа на терен, в директната среща с хората и борбата със заразата и в помощ на Общинския оперативен щаб и хората от общината. Сред тях има хора от частния бизнес, фелшер, учител, танцьор, психолози, работещи в културната сфера, шофьор.

„По време на извънредното положение наши екипи с помощта на доброволци обслужваха с доставка на храни и лекарства до дома възрастни и трудно подвижни хора, работиха с карантинирани, помагаха по организацията и реда на двата големи християнски празника – Цветница и Великден, бяха част от организацията в първия ден от отварянето на парковете. В тези екипи имаше и доброволци, а някой от тях бяха изцяло организирани от такива. Тези хора отделяха от времето си, рискуваха здравето си и това на близките си хора, за да бъдат в помощ на обществото ни и го правеха напълно безкорисно. Благодаря ви!“, каза кметът Иво Димов. Специални благодарности за добрата съвместна работа отправи кметът и към фондация „Подари Усмивка“.

Ето и отличените доброволци, помагали за справяне с кризата с коронавируса, по време на извънредното положение в Община Димитровград, по азбучен ред – Ангел Ангелов, Веселин Иванов, Добринка Илиева, Евгени Деков, Желяз Желязов, Запрян Запрянов, Здравко Велчев, Катерина Илиева, Катерина Мазгалова, Кремена Делчева, Наталия Делчева, Нели Делчева, Никола Запрянов, Николай Велев, Николай Георгиев, Руси Вълев, Светла Билярска, Славея Дялкова, Румен Ройдев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук