17 СТАЖАНТИ – С ХЛЯБ ЗА 6 МЕСЕЦА В ОБЩИНАТА

контакти

Община Димитровград открива 17 работни места по проектНово начало – от образование към заетост” по схема „Създаване на заетост на младежите, чрез осигуряване на възможност за стаж”. Проектът е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд. Новооткритите работни места са за шест месеца. За този период в общината ще се открият 8 работни места – пет за специалисти с висше образование и три за младежи със средно.

Работните места за висшисти са в отделите „Общинска собственост, стопанска дейност и отбранително-мобилизационна подготовка”, „Инвестиционна дейност, околна среда и води” и „Устройство на територията, кадастър и регулация”. Шест работни места за специалисти със средно и средно специално образование се откриват в ОП”Благоустрояване” и три в ОП”ОКПДО”, където ще се назначават стажанти като счетоводител-касиер, технически ръководител, технически сътрудник, автомеханик.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук