1650 ЛЕВА РАЗДАДОХА В КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА УКРАСА

Общо 1650 лева, като награден фонд, раздаде Община Димитровград в традиционния конкурс за коледна украса. В него се включиха детски градини, училища и социални домове. За първенците сумата е по 300 лева, за класираните на втори места – по 250 лева, третите получиха по 150 лева. Бяха раздадени и няколко поощрителни награди, по 50 лева.

При детските градини комисия класира на първо място украсата на ЦДГ 1 – „Роза“ и „Звънче. Следват ОДЗ 3 – „Синчец и „Звънче“, ОДЗ 2 – „Приказка“ и „Осми март“.

При училищата най-добре с украсяването, според оценяващите, са се справили в ОУ „Пенчо Славейков“. На второ и трето място са ОУ „Алеко Константинов“ и ОУ „Димитър Матевски“ – Меричлери.

От година на година, оценяването на украсите става все по-трудно, защото конкуренцията се повишава. Затова решихме да осигурим повече поощрителни награди, коментира Антоанета Шаркова, началник на отдел „Хуманитарни дейности, международно сътрудничество и програми“. Такива получиха ОДЗ „Райна Княгиня“ , ОДЗ 4, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, ПМГ „Иван Вазов“, Център за настаняване от семеен тип „Дъга“.

Грамотите и паричните награди раздаде заместник-кметът Яшо Минков. Благодаря ви, че дадохте най-доброто от себе си. Не е важно кой е победител. Важно е, че успявате да накарате децата да сътворят празнична среда, обърна се към класираните той.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук