16 КВОТИ ВЗЕ „ГАЛАКСИКО“ ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТ

Галаксико
контакти

16 квоти взеха изпълнителите на танцов център „Галаксико“ за участие на фестивала Dance masters of the world. Той ще се проведе от 15 до 19 май в хърватския град Пореч. Това стана възможно, след доброто представяне миналата седмица на международното състезание в Нови Сад – „World dance star tur`2013“, което бе квалификационен етап. Заминахме с 6 деца и представихме 18 танца, съобщи хореографът Тихомир Митев. Той допълни, че дори първото място не е било гарант, че състезателят получава квота.

Ивайло Янев и Александра Драгова взеха специалните награди за мис и мистър Tалант. Александра в момента е в София в работилницата Dance it. Тя е избрана от Крисчън Бел, работил като хореограф с Джанет Джексън. На 7 април тя ще има концерт в столичния театър „Стефан Македонски“. При добро стечение на обстоятелствата, ще пътува за Ню Йорк, заедно с още четири деца от България, за да получат стипендия, каза още хореографът на „Галаксико“. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук