150 ОТ ГЕРБ С ИВАН ПЕТРОВ, НАЙ-МНОГО ДИМИТРОВГРАДЧАНИ

контакти

Около 150 членове на ГЕРБ от областта са предпочели да тръгнат с отцепилия се от партията Иван Петров. Най-много са те в Димитровград – около 90, където структурите били зле. Това съобщи вече бившият гербер и бивш депутат. Той определи случващото се като процес, за който се изисква време и не може да конкретизира с точност. Според него, някои биха приели, но се намират на важни постове и е по-добре засега да си останат там. С повечето не е разговарял, тъй като информацията за новата формация е от вчера. По думите му ГЕРБ напуска съветникът в общински съвет Димитровград Диян Георгиев. С него щяло да има и други, но Петров не пожела да конкретизира. Заради ранния етап на образуването на новата формация не пожела да каже с кои личности ще работи в Димитровград. Новата партия има работно име, но засега то остава тайна.

За коментар бе потърсен Диян Георгиев. С него разговорът бе кратък, тъй като се оказа в чужбина. Потвърди, че симпатизира на Иван Петров, но не се ангажира с развой на нещата. Обеща да го направи по-късно, когато се прибере в България.

Докато хора като Цветанов и Фидосова са в партията, тя ще запада. Ще стане не точно като НДСВ, но като някоя от десните формации, почти изчезнали през годините, коментира Иван Петров. Той каза още, че ако Цветан Цветанов се махне, тогава ще има основа за разговори. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук