1,5 МИЛИОНА РЕГИСТРИРАНИ КАСОВИ БОНА ЗА АРМАГАН ОТ ДАНЪЧНИТЕ

контакти

beauty9Регистрираните в цялата страна към момента касови бележки са почти 1,5 милиона, за армаган от данъчните. Те са на обща стойност 20 млн. лева. Лотарията на НАП и Министерството на финансите се радва на повишаваща се популярност. Сайтът на играта – www.kasovbon.bg, е посетен повече от 2,5 милиона пъти, съобщават от Приходната агенция.

Специално за областта, 1622 от Хасково са регистрирали касови бонове, в очакване на наградите. Записаните от тях касови бележки са за близо 480 хил. лв.

Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица, след 20 декември, данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3D телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 година включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от офиса на НАП в Хасково. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

Новост е, че касовите бележки , могат да бъдат вече регистрирани и по телефона на агенцията – 0700 18700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук