121 ДЕЦА ОТ ДИМИТРОВГРАД НАРИСУВАХА РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА

121 деца от Димитровград се включиха в обявения от Общината конкурс за детска рисунка на кулинарна тематика, на тема: „Рецептите на баба“. Той се организира за втора година, като днес бяха връчени награди на първенците, определени от комисия.

В конкурса можеха да участват ученици от две възрастови групи – 1-4 и 5-8 клас. Много от участниците бяха приложили и кулинарни рецепти към творбите. Това бе едно от условията, но не задължително, за участие. Наградите на отличените връчи Антоанета Шаркова, председател на комисията по избора, което стана във фоайето на Историческия музей. Оценителите решиха да класират повече деца, регистрирайки две първи, две втори… места. Те са, както следва:

ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА – 1-4 КЛАС

1 място: Иван Тодоров, ОУ „Пенчо Славейков“;

1 място: Чавдар Павлов, ОУ „Алеко Константинов“;

2 място: Анета Митева, ОУ „Пейо Яворов“;

2 място: Мартин Трифонов, ОУ „Пенчо Славейков“;

3 място: Валентина Иванова, СОУ „Любен Караелов“;

3 място: Даниела Атанасова, ОУ „Алеко Константинов“.

ВТОРА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА – 5-8 КЛАС

1 място: Мария Кирева, ОУ „Алеко Константинов“;

2 място: Тито Райков, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“;

3 място: Стоян Георгиев, ПМГ „Иван Вазов“;

3 място: Ралица Петрова, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

В двете възрастови групи бяха раздадени и по три поощрителни награди. В първата това са – Радост Гочева, Жаклин Златева и Георги Георгиев. Във втората – Гергана Илиева, Боряна Динева, Биляна Орманова.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук