КЪСИ СЪЕДИНЕНИЯ И НЕБРЕЖНОСТ ПРЕДИЗВИКАХА ПОЖАРИ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ

В ликвидирането на 39 произшествия взеха участие огнеборци от подразделенията на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково, в периода 30 декември – 4 януари. В част от случаите причината за пожарите са къси съединения или небрежност при боравене с открит огън.

Поради небрежност, пожари са станали в къща във Войводово, в къща на ул. „Тимок“ в Хасково, в контейнер на ул. „Иван Асен“ в Димитровград, в постройка в село Върбица. Къси съединения са довели до пламъци и материални щети в къща на ул. „Сакар планина“ в Харманли, в апартамент на бул. „Стефан Стамболов“ в Димитровград, в къща в Болярски извор.

Регионалната дирекция информира и за няколко пожара в жилища, като за повечето от тях причини не се посочват. В Хасково са горели – дървен таван на ул. „Преслав“, къща на ул. „Акация“, апартамент в блок 39 в кв. „Орфей“,  къща на ул. „Младежка“, блок на ул. „Акация“, комин на къща на бул. „Съединение“. Пожари за периода са станали още в блок в Харманли на бул. „България“, в комин на ул. „Патриарх Евтимий“ в Димитровград, къща във Войводово.

Съобщава се още за запалени сухи треви, отпадъци и оказване на помощ от страна на пожарникарите в пътни произшествия.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук