110 КНИЖКИ ЗА ДЕЦАТА ОТ ГРАДИНА „ПРОЛЕТ“ ДАРИ „ИНЕР УИЛ“

Инер Уил клуб Димитровград
контакти

110 детски книжки получиха децата от обединено детско заведение „Пролет“, като дарение от дамите от „Инер Уил клуб“ Димитровград. Обикновено предоставяме по 100 броя. Този път са с 10 повече, тъй като децата тук са повече. Целта е всяко да има достъп до четивата за най-малките, коментира Милена Тонева, вицепрезидент на клуба. Малчуганите зарадваха гостите с кратка програма, включваща стихотворения и танци.

През миналата седмица дамите посетиха градините в Ябълково, Горски извор и Добрич. Бяха преди това още в редица заведения, в които децата вече се радват на четивата. Утре им предстои да бъдат в ОДЗ 1 „Йорданка Чанкова“.

Целта на кампанията е осигуряване на литература за най-малките за библиотеките в детските заведения. Инициативата -„Библиотека в детските градини“,  е заимствана от столичната библиотека. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук