11 500 лв., до момента, в дарителската сметка на МБАЛ „Св. Екатерина“

11500 лв. са постъпили до момента по дарителската сметка, обявена от община Димитровград, за закупуване на апаратура и медикаменти за МБАЛ „Св. Екатерина“.

  • 7500лв. са дарили общинските съветници от ПП ГЕРБ;
  • 2000лв. дарение е направил Петър Атанасов Петров;
  • 1000лв. е дарението от Ти Ви Груп ООД и
  • 1000лв. лева от „СторИнвест“ АД.
    Сърдечни благодарности на дарителите за подкрепата в този труден момент, споделят от Общината и отново припомнят сметката на която може да се преведат средства за доротворната инициатива:

Юробанк България АД
BG03BPBI79263165363501
BPBIBGSF
Община Димитровград
Основание за плащане: Дарение за борба с коронавирус

Продължава доставката на дезинфекционни препарати за многофамилните жилищни сгради. 360 са заявките и до момента са доставени 308 дезинфектанти. Благодарим на домоуправителите за мобилизацията и добрата съвместна работа!

Дезинфекцират се ежедневно улици, тротоари, спирки, пешеходните мостове и други публични места. Терените се обработват от Районна служба по пожарна безопасност и защита на населението, фирма „Неотитан“ и общински служители, докладват още от Община Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук