100 КНИЖКИ ЗА ДЕЦАТА ОТ „ПРИКАЗКА“ ДАРИ „ИНЕР УИЛ КЛУБ“

Инер уил клуб Димитровград
контакти

100 детски книжки дариха дамите от „Инер Уил клуб“ Димитровград на децата от детска градина „Приказка“. Освен литературата, раздадоха мартеници за 1 март и лакомства. Малчуганите също се бяха приготвили с програма за гостите. Подариха голяма, специално приготвена от всички групи мартеница.

Изключително ми е приятно да сме днес тук заедно в третата градина от общината. За нас е удоволствие да осигурим книжки за вашата библиотека, заяви Милена Тонева, вицепрезидент на „Инер Уил клуб“ Димитровград.

Това е трета проява на дамите. През януари дариха книжки в Обединено детско заведение „Райна Княгиня“. Кампанията стартираха на 1 ноември миналата година с ОДЗ „Слънце“.

Инициативата „Библиотека в детските градини“ е заимствана от столичната библиотека. Идеята е създаване на малки библиотеки във всяко едно място. Целта е до деня на детето – 1 юни, такава литература да получат всички детски заведения в общината. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук