100 КЕМПЕРА И КАРАВАНИ ПРИСТИГАТ НА НАЦИОНАЛЕН СЪБОР

Близо 100 кемпера и каравани от цялата страна ще пристигнат през уикенда в Димитровград. Градът край Марица ще бъде домакин на 5 и 6 октомври на Шестия национален събор „Есен 2013“, организиран от Българската асоциация за къмпинг и караванинг. Първите атрактивни возила ще пристигнат още в петък следобед в парк „Марица“. В събота, от 17 часа, хората ще могат да разгледат съоръжението на един от кемперите.

Организаторите избират Димитровград, защото той е един от най-озеленените градове в България. Сред приоритетите на сдружението са опазването на околната среда и къмпингуването като начин на туризъм. Инициативата се осъществява и по покана на народния представител Владимир Митрушев.

Гостите ще се запознаят с историята на Димитровград, архитектурата и другите забележителности. Ще посетят също така Александровската гробница. 

Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук