10 причини да останеш в Димитровград, казват в понеделник

контакти

Проект „10 причини да остана в моя Димитровград“ ще бъде представен на 13 май, понеделник, от 11 часа в зала „Гроссето“. Инициатори са вестник „Стандарт” и Община Димитровград. В програмата са включени откриване на изложба от фото пана, посветена на успешно приключили проекти в града и общината, както и връчване на награди за принос в категориите „Икономика“, „Култура“, „Образование“, „Спорт“, „Сигурност“, „Технологии“.

При откриването на изложбата ще бъде проведена церемония за отличаване на бизнесмени, общественици, интелектуалци, спортисти и други, допринесли за обновяването на града и дали смисъл на хората да не напускат населеното място, а да останат да живеят и работят в него или са способствали за връщането на млади хора по отделни програми или проекти, информират от Общината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук